Начало

За нас

PARADISE GARDEN е луксозен мултибранд бутик за бижута и стил. Със своята топла, приветлива и интригуваща атмосфера от световна класа PARADISE GARDEN предлага неустоимо и бляскаво шопинг преживяване.

 

Портфолиото е пъстра палитра от среден и висок клас лайфстайл марки – от най-непреходните и емблематични до най-модерните бижута от Франция, Великобритания, САЩ и Австралия. Представените марки са нови и ексклузивни за България: Clogau, Toscow, Nina Ricci и Nialaya.

 

Вече повече от 30 години TOSCOW е международно призната марка с присъствие в 30 страни на 5 континента. Популярна е със своите цветни и пленителни кристални бижута. Кристалите са полирани ръчно в разнообразни форми, шлифовани и след това прецизно съчетани. Резултатът е луксозен и изтънчен, с нотка моден блясък.

 

NIALAYA, бижута, ръчно изработени в Hollywood, от скъпоценни и полу-скъпоценни камъни. С кариера в Ralph Lauren и Tommy Hilfiger дизайнерът Jannik Olander винаги е изпитвал любов към стила и лукса, но многобройните му пътувания до Далечния Изток правят вкуса му еклектичен и различен. Бали, Тайланд и Индия се превръщат в любими дестинации на дизайнера и в източник на вдъхновение, самопознание и обновление при изработката на всяко едно бижу. 

 

Днес множество световни звезди са амбасадори на Nialaya – от Lionel Messi през Eva Longoria, Steven Tyler, Madonna, Chiara Ferragni и Alessandra Ambrosio до P. Diddy, Snoop Dogg, Justin Bieber, Kanye West, David Guetta и Tiesto.

 

Точно като жената Ricci бижутата на NINA RICCI са чувствени, женствени и много поетични. Нежен меланж от романтизъм и модернизъм новата колекция е създадена на базата на няколко основополагащи кода: панделки, цветя, пастелни цветове, които са несекващото вдъхновение за тези бижута от камъни, перли и смоли.

 

Повече от 100 години уелското злато на CLOGAU се асоциира с Британското кралско семейство. Днес CLOGAU включва частица от това злато във всяко едно свое бижу. CLOGAU е най-успешната марка златни бижута в Обединеното кралство, признати със своята оригиналност, красота и най-високо качество. Колекциите са вдъхновени от естественото очарование на Уелс, неговите митове и легенди.


ClogauNialаyaNina RicciPorsche DesignToscow